Om Toppbetyg.nu

Om Toppbetyg.nu

Toppbetyg.nu finns till för att du ska kunna studera effektivare, förstå bättre och nå bättre resultat. Genom att faktakällor och annat finns samlat blir det enklare att komma igång med skolarbeten, och bland annat guiderna kan få dig att ta in vad du lär dig bättre, vilket ger bättre resultat på prov och mindre stress.

Förutom det fasta innehållet på sidan finns intervjuer med intressanta profiler och experter inom olika områden relaterade till studier på gymnasiet. Här kan du få tips inom studieteknik, coachning mot stress, information om vidare studier och annat som underlättar pluggandet för att du både ska nå dit du vill i utbildningen och ha mer energi och motivation inom och utanför skolans väggar.

Namnet Toppbetyg.nu kan tolkas som ännu en stressfaktor. Samtidigt hoppas och tror vi att ett sådant namn lockar till besök av sidan, och att man när man väl besöker den upptäcker hur Toppbetyg.nu faktiskt kan underlätta studierna. Vi siktar mot ett Sverige med toppbetyg, men det ska gå hand i hand med nöjda och glada elever. Stressen kommer nog inte att försvinna, men ambitionen med Toppbetyg.nu är att hjälpa till att göra skolan lite mer ”prisvärd”. Vi vill att du ska få ut mer kunskap, och trevliga värdefulla bokstäver i betygen, men utan att bidra till ökad stressnivå, snarare till en minskad sådan.

För att göra Toppbetyg.nu till den ultimata sidan för främst alla gymnasieelever, men även andra, krävs också din hjälp. Vi vill veta vad du vill se på sidan, och om du kanske kan tänka dig att bidra med något (även om du inte kan det, säg till om du saknar något!). Hör av dig till Toppbetyg.nu per mail, Facebook eller annat sätt!

 

Vi bakom Toppbetyg.nu

Toppbetyg.nu är ett projekt som drivs av Artur Obminski.

Andra som bidragit med innehåll:

Olof Björck

Emmy Eliasson

Julia Kolehmainen

Vill du också finnas med här? Kontakta oss!